.

Роналд Харрис на лидерската позиција по поени


Роналд Харрис на лидерската позиција по поени

Како загревање пред утрешниот натпревар против Работнички, Ви ја пренесуваме веста дека Роналд Харрис е сеуште лидер во досегашниот тек на првенството по број на постигнати поени.

Роналд првенството го започна во второто коло и оттогаш е лидер во лигата. Досега одигра одлични три меча и се надеваме дека ќе продолжи во истиот ритам.

Исто така вреди да се спомне и тоа дека, Рони е играч врз кого се направени најмногу лични грешки и има одлични проценти на реализација на поени (слободни фрлања-80%, 2 поени-71,43% и 3 поени-53.85%).

Спонзори и Партнери