Новости

Соопштение до јавностa Соопштение до јавностa
25 Sep 2020

Денес на еден од нашите играчи беше извршен PCR тест, со што се установи дека играчот е негативен на вирусот.

Navico Shipping Navico Shipping
23 Apr 2020

Навико Шипинг е една од првите приватни компании во Македонија со дејност поморски транспорт.

Обезбедено е местото во елитата Обезбедено е местото во елитата
05 Jun 2019

Остварена е посакуваната цел за пласман во првата лига во наредната натпреварувачка сезона. Одличната сезона ја крунисуваме со заверка на

Спорт Клуб Куп Спорт Клуб Куп
21 Feb 2019

Академија ФМП ќе заземе учество на Спорт Клуб Купот за кошаркари до 13 години.

Спорт за секое дете Спорт за секое дете
29 Mar 2018

Кошаркарска Академија ФМП се вклучува во проектот „Спорт за секое дете“ на Општина Кисела Вода

Спонзори и Партнери