.

7мо коло Академија ФМП - Вардар


7мо коло Академија ФМП - Вардар

По одличните партии и игра рамо до рамо на Академија ФМП со главните претенденти за шампинската титула во првата кошаркарска лига на Македонија (1-1), во 7.коло ни доаѓа далеку послаб тим нагости, тимот на Вардар. Еве покана до сите љубители на кошарката да дојдат во што поголем број во салата Независна Македонија и да му ја дадат очекуваната поддршка на нашиот тим во поход кон втората победа во елитната конкуренција.

Ве очекуваме!!!

Автор:

Томислав Атанасовски

HIGHLIGHTS

 

Спонзори и Партнери