.

Известување до медиуми


Известување до медиуми

Кошаркарскиот клуб Академија ФМП ги информира медиумите во врска со присуството на натпреварот кој го играме во сабота на 31.10.2020 со почеток од 18:00 во салата Независна Македонија дека е потребно согласно протоколите да достават список на новинари и фоторепортери кои ќе присуствуваат на натпреварот.

Без испратено официјално барање за присуство на саботниот натпревар, не постои можност да присуствувате на истиот како медиумски работник. Вашите барања испраќајте ги на следната емаил адреса: info@fmp.mk

Сите кои ќе им бидат одобрени барањата за присуство на натпреварот ги известуваме дека мора да почитуваат мерките и протоколите кои се наложени од страна на КФСМ и Институтот за јавно здравје, да држат дистанца и задолжително носење на заштитна маска. 

Спонзори и Партнери