.

#FIBAU20Europe Б Дивизија


#FIBAU20Europe Б Дивизија

Македонската репрезентација ќе заземе учество на Европското Првенство за Младинци до 20 години Б дивизија. Наши претставници во репрезентацијата се: 

  • Никола Божиновски - втор асистент на селекторот
  • Константин Мартиноски #5

Им посакуваме голем успех на нашите учесници и на целата македонска репрезентација на #FIBAU20Europe

Спонзори и Партнери