.

Галерија: Гацов го одржа првиот тренинг со сениорите


Галерија: Гацов го одржа првиот тренинг со сениорите

Игор Гацов го одржа првиот тренинг со сениорската екипа на КК Академија ФМП.

Во прилог погледнете ја галеријата од тренингот:

Спонзори и Партнери