.

Натпревари младински категории 20ти Октомври 2018


Натпревари младински категории 20ти Октомври 2018

Сабота 20.10.2018

КК Работнички АД – КК Академија ФМП: 10:30 часот во спортска сала „Градски Парк“, Скопје. М16 прва лига, трето коло.

КК Академија ФМП – КК УГД Студент: 16:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје.  М18 втора лига исток, трето коло.

КК Академија ФМП – КК Гостивар: 20:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М14 група Б, второ коло.

Недела 21.10.2018

КК МВП Струмица – КК Академија ФМП 2: 12:00 часот во спортска сала „Парк“, Струмица. М16 втора лига исток, трето коло.

КК Струмица – КК Академија ФМП: 15:30 часот во спортска сала „Парк“, Струмица. М15 прво коло.

Вторник 23.10.2018

КК Феникс 2010 – КК Академија ФМП 2: 11:00 часот во спорска сала „Маџари“, Скопје.  М18 втора лига запад, трето коло.

Спонзори и Партнери