.

Започнуваме со натпреварувачката 2018/2019 сезона


Започнуваме со натпреварувачката 2018/2019 сезона

Втората македонска лига започна изминатиот викенд, но нашата екипа беше слободна во првото коло. Па затоа натпреварувањето го започнуваме овој викенд против екипата на КК ТФТ. Натпреварот ќе се одигра во спортската сала „Независна Македонија“ во населба Кисела Вода, Скопје, во сабота на 20.10.2018 во 11:00 часот.

Спонзори и Партнери