.

Победа во првиот натпревар од сезоната


Победа во првиот натпревар од сезоната

Честитки за нашите момци. Во првиот натпревар од сезоната го совладавме тимот на КК ТФТ. Во неизвесен меч во последната четвртина победивме со резултат 82-75. По четвртини: Прва четвртина, 20-17 втора четвртина, 16-19 трета четвртина 22-19 и четврта четвртина 24-20 за краен резултат од 82-75.

Спонзори и Партнери