.

Видео: Изјава Игор Гацов по натпреварот КК Академија ФМП - КК ТФТ


Видео: Изјава Игор Гацов по натпреварот КК Академија ФМП - КК ТФТ

Впечатоци на тренерот Игор Гацов по првиот натпревар против екипата на КК ТФТ од Скопје, кој нашата екипа го доби со резултат 82-75.

 

 

 

 

 

 

Спонзори и Партнери