.

Балкан Куп Ботевград - Бугарија 16-18.11.2018


Балкан Куп Ботевград - Бугарија 16-18.11.2018

И оваа година ќе учествуваме на интернационалниот турнир Балкан Куп. Оваа сезона првиот турнир од Балкан Купот се одржува во Ботевград, Бугарија од 16ти до 18ти Ноември оваа година.

Академија ФМП ќе учествува во две категории, со кошаркари родени до 2005 и кошаркари родени до 2007 година.

Спонзори и Партнери