.

Натпревари младински категории 27-28ми Октомври 2018


Натпревари младински категории 27-28ми Октомври 2018

Сабота 27.10.2018

КК Академија ФМП – КК Партизан Мулти Шпед 1. 11:00 часот во спортска сала „Независна Македонија“, Скопје. М15 второ коло.

КК Академија ФМП – КК Ролинг 08. 13:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М16 прва лига, четврто коло.

КК Вардар - КК Академија ФМП. 14:00 часот во спортска сала „Кале“, Скопје. М14 група Б, трето коло.

КК Академија ФМП 2 – КК Петровски Баскет. 15:00 часот во спорска сала „Македонски Херои“, Скопје.  М18 втора лига запад, четврто коло.

Недела 28.10.2018

КК Академија ФМП 2 – КК Куманово 2009. 11:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М16 втора лига исток, четврто коло.

КК Академија ФМП – КК Ринија. 13:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје.  М18 втора лига исток, четврто коло.

Спонзори и Партнери