.

Галерија: КК Академија ФМП – КК Ринија 109-66


Галерија: КК Академија ФМП – КК Ринија 109-66

КК Академија ФМП – КК Ринија 109-66

Сезона 2018/2019. М18 втора лига исток - 4 коло

Спонзори и Партнери