.

Победа на жешкото гостување во Кочани


Победа на жешкото гостување во Кочани

Забележавме победа на тешкото гостување во Кочани против екипата на КК Дино Баскет од 81-91. Водевме речиси во целиот натпревар. Домаќинот имаше одлична само трета четвртина од натпреварот каде влегоа во одлична серија на поени. Одличен натпревар за играчите и стручниот штаб.

По четвртини резултатот беше следниот: 1 четвртина 20-25, 2 четвртина 19-23, 3 четвртина 30-24 и 4 четвртина 12-19.

Спонзори и Партнери