.

На ред е КК МЗТ Скопје Аеродром


На ред е КК МЗТ Скопје Аеродром

По одличниот старт и двете победи против КК ТФТ и КК Дино Баскет, време е за нов предизвик. Ни гостува екипата на КК МЗТ Скопје Аеродром во четвртото коло на првенството.

Натпреварот ќе се одигра во спортската сала „Независна Македонија“ во општина Кисела Вода од 17:00 часот во Сабота на 03.11.2018 година.

Правдата ќе ја делат: А. Феревски, Т. Панов, М. Деспотовски, а делегат ќе биде Г. Анастасиевиќ.

 

Спонзори и Партнери