.

Натпревари младински категории 03-09ти Ноември 2018


Натпревари младински категории 03-09ти Ноември 2018

Сабота 03.11.2018

КК Милановски – КК Академија ФМП 2. 13:45 часот во спортска сала „Христијан Тодоровски Карпош“, Куманово. М16 втора лига исток, петто коло.

КК Академија ФМП – КК Партизан Мулти Шпед. 16:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје.  М18 втора лига исток, петто коло.

Недела 04.11.2018

КК МЗТ Скопје Аеродром – КК Академија ФМП. 12:00 часот во спортски центар „Ново Лисиче“, Скопје. М16 прва лига, петто коло.

КК Гостивар – КК Академија ФМП 2. 17:00 часот во спорски центар „Младост“, Гостивар.  М18 втора лига запад, петто коло.

Вторник 06.11.2018

КК Академија ФМП – КК Ангели. 18:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М14 група Б, четврто коло.

Петок 09.11.2018

КК Партизан Мулти Шпед 2 - КК Академија ФМП. 20:30 часот во спортска сала „Раде Јовчевски - Корчагин“, Скопје. М15 трето коло.

Спонзори и Партнери