.

Гостување во Крива Паланка


Гостување во Крива Паланка

Овој викенд гостуваме во Крива Паланка кај екипата на КК Крива Паланка. По тешките први три натпревари ова навидум би требало да биде полесна задача за нашите кошаркари.

Натпреварот ќе се одигра во спортската сала „Бранители 2001“ во Крива Паланка, во Недела на 11.11.2018 година во 16 часот.

Правдата ќе ја делат, П. Петровски, Д. Јосковски, Д. Петровски, а делегат на натпреварот ќе биде З. Трајковски.

Спонзори и Партнери