.

Натпревари младински категории 10-15ти Ноември 2018


Натпревари младински категории 10-15ти Ноември 2018

Сабота 10.11.2018

КК Академија ФМП – КК Фени Индустри. 11:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје.  М18 втора лига исток, шесто коло.

КК Академија ФМП – КК Вардар. 13:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М16 прва лига, шесто коло.

КК Академија ФМП 2 – КК Мега Баскет. 15:00 часот во спорска сала „Македонски Херои“, Скопје.  М18 втора лига запад, шесто коло.

Среда 14.11.2018

КК МЗТ Скопје Аеродром 2 – КК Академија ФМП 2. 19:30 часот во спортски центар „Ново Лисиче“, Скопје. М16 втора лига исток, шесто коло.

Четврток 15.11.2018

КК Академија ФМП – КК Феникс 2010. 18:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М15 четврто коло.

Екипата која се натпреварува во М14 група Б е слободна во петтото коло.

Спонзори и Партнери