.

Галерија: КК Академија ФМП – КК Фени Индустри 62-49


Галерија: КК Академија ФМП – КК Фени Индустри 62-49

КК Академија ФМП – КК Фени Индустри 62-49

Сезона 2018/2019. М18 втора лига исток - 6 коло

Спонзори и Партнери