.

Галерија: КК Академија ФМП – КК Борец Баскет 81-62


Галерија: КК Академија ФМП – КК Борец Баскет 81-62

КК Академија ФМП – КК Борец Баскет 81-62

Сезона 2018/2019. Втора лига исток - 6 коло

Спонзори и Партнери