.

Натпревари младински категории 24-25ти Ноември 2018


Натпревари младински категории 24-25ти Ноември 2018

Сабота 24.11.2018

КК Феникс 2010 – КК Академија ФМП. 10:00 часот во спортска сала „Маџари“, Скопје. М16 прва лига, осмо коло.

КК Академија ФМП – КК Водњански Лисици. 11:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М14 група Б, седмо коло.

КК Академија ФМП - КК Работнички. 13:00 часот во спортска сала „Македонски Херои“, Скопје. М15 шесто коло.

КК Црн Дрим 007 – КК Академија ФМП 2. 17:00 часот во спорска сала „Нико Нестор“, Струга.  М18 втора лига запад, осмо коло.

Сеуште не се одредени точни термини за одигрување

КК Кожув – КК Академија ФМП. 00:00 часот во спортска сала „26 Април“, Гевгелија.  М18 втора лига исток, осмо коло.

КК Кожув – КК Академија ФМП 2. 00:00 часот во спортска сала „26 Април“, Гевгелија. М16 втора лига исток, осмо коло.

Спонзори и Партнери