.

Гостување кај Лирија


Гостување кај Лирија

По одличниот старт на сезоната со пет победи во првите 6 коло (бевме слободни во првото коло), на ред е гостување кај екипата на КК Лирија 77.

Натпреварот ќе се одигра во Скопје, во спортската сала „7ми Март“ во Сабота 24.11.2018 во 20:00 часот.

Правдата ќе ја делат, С. Терзиевски, М. Петровиќ, С. Митев, а делегат на натпреварот ќе биде С. Хорват.

Спонзори и Партнери