.

Гацов и Мокров на чело на М18 жени, а Божиновски помошник на М20 мажи


Гацов и Мокров на чело на М18 жени, а Божиновски помошник на М20 мажи

Со одлука на Стручниот Совет на МКФ двоецот на нашата клупа Игор Гацов и Златко Мокров се назначени за кормилари на М18 женската репрезентација на Македонија. Игор Гацов е назначен за селектор на репрезентацијата, додека Златко Мокров е назначен како негов помошник.

Имаме претставник и во М20 машката репрезентација. Никола Божиновски, тренерот на М18 и М14 селекциите, е назначен за помошен тренер во М20 репрезентацијата.

Спонзори и Партнери