.

Галерија: КК Академија ФМП - КК Дино Баскет 110-53


Галерија: КК Академија ФМП - КК Дино Баскет 110-53

КК Академија ФМП - КК Дино Баскет 110-53

Сезона 2018/2019. Втора лига исток - 16 коло

Спонзори и Партнери