Новости

Спорт Клуб Куп Спорт Клуб Куп
21 Feb 2019

Академија ФМП ќе заземе учество на Спорт Клуб Купот за кошаркари до 13 години.

Спорт за секое дете Спорт за секое дете
29 Mar 2018

Кошаркарска Академија ФМП се вклучува во проектот „Спорт за секое дете“ на Општина Кисела Вода

Спонзори и Партнери